torstai 17. tammikuuta 2013

Oli muuten kaunis päivä!

Pakko mun on tulla laittaa tänne tällanen pikkupostaus.
Viime yö oli aikamoinen, pyörin sängyssä varmaan kolmeen asti, koska en millään saanu unta kun mulla oli kunnon yö-inspikset. Mietin ihan kaikkea! Esim. mitä aion postailla ja miten aion ne asiat kirjoittaa. Mihin haluan hakea työssäoppimaan, ja miten kirjotan mun haun..sanasta sanaan.. Aloin myös kirjottelee päiväkirjaa, ja lukemaan mun vanhoja juttuja. Miks ihmeessä tällasia asioita ei tuu mietittyy päivällä, vaan nimenomaan sillo kun pitäs nukkua?!

tors2 tors1 Tänään piti kuvata filmille. Toi on mellanformatskamera ruotsiks mut mikäköhän suomeks? Oon kutsunu sitä laatikkokamerkas..tollanen iso klöntti kun on..
Mä en kyl yhtään tykkää kuvata filmille. Tai niinku.. Nykypäivä on niin digitaalinen ku vaan voi! 2000-luvun lapset tuskin tietää mitä meinaa filmille kuvaaminen.. Mut niin, onhan siinä filmille kuvaamisessa tavallaan se oma kiva kipinä, ku ei oikeen tiedä että minkälaiset kuvat sieltä sitten ilmestyy.. Mut mä en vaan jaksa häärätä niillä kemikaaleilla ja viettää hirveesti aikaa pimiössä. Arvostan niitä jotka tykkää siitä ja jaksaa!

Löydettiin koulun läheltä silta johon oli laitettu paljon lukkoja, söpö!

tors3 Aamulla hääräämässä kemikaaleilla ja illalla odottamassa bussia. Tässä päivässä oli jotenki kaikki tosi ihanaa. Aurinko paisto ja se teki mut iloseks. Ei ees haitannu seistä tuolla pakkasessa odottamassa myöhäistä bussia kun auringonlasku oli niin kiva.
Ensi kertaan, haido!

17 kommenttia:

 1. Anonyymi1/17/2013

  Mitä sä opiskelet? Missä koulussa oot? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mediaa tuolla helsingissä arabiassa :) Ruotsinkielinen koulu siis, Prakticum :>

   Poista
 2. Oot söpö Heiduli ☻ ♥ tänään muuten oli ihanan aurinkoinen päivä! Ja mulle käy tosi usein kans tollee että yöllä rupeen miettimään ja stressaamaan kaikista tekemättömistä jutuista jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sää oot!:)) nin oli! Niimpä ärsyttävää kyl..:D

   Poista
 3. oi tää oli tämmönen kunnon hyvän mielen postaus, niinku sun koko blogikin itteasiassa :) ja joo toi on niin totta, koskaan ei pyöri päässä niin paljo ajateltavaa, kun sillon kun pitäis nukkua!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että oli ja et oot tota mieltä!:)) Ja niii-i:D

   Poista
 4. hih filmikuvaaminen on just kivaa! ihania nuo kolme ekaa kuvaa :-)

  VastaaPoista
 5. Siis munkin yöt menee luvattoman usein haahuiluun ja unelmointiin. Heti kun pääsen vaakatasoon, alkaa aivot raksuttaa... :D Ja mitäs kello taas on, kohta 01.00. Hohhoijaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahaa niimpä, miksköhän ne just silloo raksuttaa :D

   Poista
 6. Anonyymi1/18/2013

  kuinka pitkä oot? :) :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi1/18/2013

  hei tosi ihana postaus! sul on niiiiin positiivinen elämän asenne, tulee hyvä fiilis itellekki ku lukee sun plogii, kiitti piristäjä!:):)

  VastaaPoista
 8. Tosi kivoja kuvia! ite innoistuin valokuvaus kurssilla filmikameralla kuvailusta paljonkin, mutta en kyllä itse sitä omista!

  VastaaPoista
 9. Ite innostuin valokuvauskurssilla siitä kehittämisestä ja filmillä kuvaamisesta tykkäilen ku sai ahertaa siellä pimiöss, vaikka pelkäsinki sitä pimeyttä :D Tosi kivoja taas kuvat on!:)

  VastaaPoista
 10. noi laatikkokamerat on meillä ainaki vaa iha hasseleita XD mut keskikoon filmillehän ne kuvataan nii keskoonkamera on toinen nimi!! oihh filmi kuvaus on niii hiukeeeta että voi että <3 oi voivoi ja oletpas nättinä jälleen tuossa kolmannessa :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hasselblad on kameravalmistaja, joihin hasselit varmaan viittaa. :) Heillä on kyllä muitakin kuin laatikkokameroita.

   Poista