keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Niin kauniit mutta niin epämukavat

lajki2

lajki

Murrr mua snadisti harmittaa. Olin odottanut niin innolla näiden kenkien saapumista, kun ne on jotenki niin nätskät. En omista tollasia siroja ja kauniita kenkuleita. Suunnittelin jo että keväällä laitan noi päälle plus nahkarotsi, aurinkolasit ja pinkit huulet..
Mut äh ei.. Ne on epämukavat. Jotenki oisin luullu et noilla juoksee vaikka maratonin.. Ehkä jalka tottuis käytössä.. en tiiä..
Täydellisten Jeffrey Campbellin Litojen metsästys on kans käynnissä. Niitä etsiessä oon kans vähän murissu. Joka paikassa kaikki kivat on sold out, tai sitten on vaan isoja kokoja, murr. Mulle saa heti laittaa vinkkii jostain sivusta mistä löytäis niitä!

Heihei!

18 kommenttia:

 1. Voi hitsi! On kyllä nätit :<

  VastaaPoista
 2. Ehkä jalka tottuu tai sitten vaan huono lesti sun jalalle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii...pelottaa ettei tottuiskaa.. ehkä kantsii palauttaa..

   Poista
 3. Mistä paikoista oot jo katellu? Nellyllä oli muistaakseni ainaki aika hyvin kokoja jäljellä pari päivää sit ku katoin, riippuu toki mimmoset haluu <: Myös Zalandolla kokoja on aiva kivasti jäljellä!

  Yks sivu viel mistä ite oon niitä katellu on tämmönen;
  -http://www.stylepit.fi/girl/brands/jeffreycampbell

  En toki tiä vaikka oisitki nää jo selaillu läpi, mut täs joitain mun mielestä ihan hyviä sivuja <: Toivottavasti oli ees jotain apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon katellu vähän kaikkialta, en edes muista nimiä. Nellyltä ja Zalandolta myös:) Mut toi sivu minkä laitoit on ihan uus mulle! käympä kurkkaamassa:) Kiitoksia sulle!:))

   Poista
 4. Onks noissa platformia yhtään? Ite en meinaan osaa enää köpötellä korkkiksilla, joissa ei ole platformia :D Niin ja wedgetkin on jotenkin valloittaneet...

  Mut aah noi kengät on kyllä aika sek-si-kkäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ole.. siks varmaan onki epämukavat:/ on niin tottunu just niihin platformeihin! Ja joo-o, seksikkkäät nimenomaan!!

   Poista
 5. haha tää on tosi creepy tiiän mut mun on pakko kertoo, että näin susta unta viime yönä ja sulla oli noi kengät siinä jalassa?!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa vähän hyvä!:D siis olitko ennen sun unta jo nähny tän postauksen vai? Aika siistii et oon päässy jonkun uneen!:D mitä tein siinä? mäkin nään niiiiin ihme unii ettei mitään rajaa..

   Poista
  2. eiku katoin tän vasta sen unen jälkee.. :D enkä muista yhtää mitä siinä tapahtu!

   Poista
 6. Haha näin jalkaterapia opiskelijana täytyy mainita että ei kannata ottaa jos tuntuu pahalta, tollaset korot tekee muutenki siu jalalle enemmän ku tarpeeks vahinkoa! :D

  VastaaPoista
 7. hahahha mun mielest kaikki korkkarit on epämkavii, oli ne sit millasii tahansa:D mut noi on kyl tosi kauniit kengät:) ja upee kuva!!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi1/26/2013

  Kato solestruck.com siel oli niitä ainaki ku ite katoin ! :)

  VastaaPoista
 9. noi on nätit kengät, kaudeuden takia pitää kärsiä ;)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi1/30/2013

  hei, otitko noista sellasen koon mitä normaalistikin käytät ja sopiko ne? tilasin noi just ja huomasinki sitten että ihmiset oli valitellu että noi on tosi pientä kokoo.. ois varmaan pitäny ottaa se 39 vaikka se onki 2-3 kokoo liian iso. mutta miten sulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä huomasin sen ennen ku tilasin ja otin 38 siks. Normaali koko mulla siis 37. Ja ne 38 oli sopivat. Ihme ku tekee noin pienii kenkii...

   Poista
 11. Anonyymi1/30/2013

  Nellyllä oli membersin puolella vielä 4pv JCt tarjouksessa, just pieniä kokoja oli jäljellä monesta mallista :) https://members.com/fi/

  VastaaPoista