lauantai 1. joulukuuta 2012

Vuoristorata mun pään sisällä

Näytän melkein vain iloista Heidiä täällä blogin puolella. Ja varmaan suurin osa muistakin niin tekee, näyttää blogissaan hyvät jutut. Sitä vain mun piti kertoa, että huhhu miten vaihteleva mieliala mulla on välillä. Voin olla ihan auringonpaiste ja kaikki on ihanaa, ja sitten yhtäkkiä olen niin maassa niin maassa, vaikka ei oliskaan mitään syytä. Vihaan niitä "masennuskohtauksia" niin paljon! Se mielialan vaihtelu on niin jyrkkä. Tunteeko joku samoin?

moi2 vuosi8  

Asiaa naisille! Käyttääks joku Yaz e-pillereitä. Onko vaikuttanu teiän mielialaan?

86 kommenttia:

 1. Anonyymi12/01/2012

  käytin ja vaikutti. ne kannattaa oikeesti jättää pois ja hankkia joku muu ehkäsykeino, suurin syy on varmasti noi pillerit :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa :((( hitsi.. mä just nyt käytän pillereitä vaan sen takia kun ne tekee ihosta tosi hyvän, ja että tulee vähemmän verta. Et en tiiä raaskisinko jättää, ehkä..

   Poista
 2. Anonyymi12/01/2012

  mulla on yazit ja mä ite en ainakaa oo huomannu mitään mielialanvaihteluita! mut tietenki ne on niin henkilökohtasii et kellä tulee ja kellä ei :)

  VastaaPoista
 3. Ei oo Yazia mutta oon ihan muuten vaan sekasin :D Eli todellakin tuntee!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi12/01/2012

  Ei oo vaikuttanu Yazit mun mielialaan vaikka niitä käytänkin, mä oon aina ollu tollanen ailahtelevainen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei! hitsi ku en muista minkälainen oon ollu ennen pillereitä:D varmaan kyl normaalimpi...

   Poista
  2. Anonyymi12/01/2012

   Mä lopetin pillerit, ja alko ne mielialavaihtelut, niinku avas uudeleen koko maailman... :D ja sit meni iho huonoon kuntoon. Olisin ilman, mutta en halua olla näppyselkä.

   Poista
 5. Mulla vaihtelee mielialat talvella tosi paljon. Kaikki pienetki jutut tuntuu tosi isoilta. Se on aika rankkaa, ku mielialat heittelee kokoajan. Muina vuodenaikoina ei isot ja pienet murheet haittaa. En tiedä helpottaako tää, ku pimee aika väistyy ja alkaa taas tulla valosampaa. Huh pari viikkoo vielä siis. Ihanaa tietää ettei oo ainoo, jolla on tällasta tunteitten vuoristorataa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin!! Kyl se vähän helpotti, kesä tule jo! Mustaki on ihana tietää!:)

   Poista
 6. Mulla vaikutti yazit niin vaihoin ne pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! miten huomasit? Minkälaiset oireet? kerro vähän jos vielä tänne palaat :)

   Poista
  2. Mulla yazit vaikutti sillein et ku olin surullinen nii tuntu et kaikki kaatuis päälle vaikka mulla ei oo asiat ollu koskaan oikeesti niin huonosti :/ voisko sulla olla samanlailla? Merkin vaihto autto mulla ainakin ja kiva olla taas oma itseni :)

   Poista
 7. Jag har använt dem för ett par år sedan men böt ganska snabbt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei, hu påverka dom? berätta ennu lite till om du kommer hit pånytt:)

   Poista
 8. Käytän, mutta en uskalla laittaa mielialavaihteluita niiden piikkiin. Sulla on tosi kiva blogi ja oot hirmu kaunis ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii, sehä siin vähän on. Kiitoksia paljon!:))

   Poista
 9. Anonyymi12/01/2012

  vaihdoin pillerit ehkäsyrenkaaseen ja kaikki mielialanvaihtelut on hävinny kokonaan :) renkaassa siis se hormoni imeytyy koko ajan tasasesti, toisinku pillereissä aina kerralla kaikki. suosittelen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa vähän hyvä!!:) Mut mulla ei siis nyt just oo mitään miestä ja en käytä pillereitä hkäisynä, vaan sen takia että iho ois hyvä ja verta tulis vähän. Alkujen aluksi alotin pillerit siis noiden juttujen takii, sit tuli mies mun elämään ja käytin ehkäisynä, mut nyt taas vaan noiden hakden asian takia. Iho pysyy niin kivana :)

   Poista
  2. Anonyymi12/01/2012

   ehkäsyrengas vaikuttaa samalla tavalla kun pillerit! Se on myös yhdistelmävalmiste ja auttaa siis myös ihoon ja mulla ainakin vähentää vuotoa. Ainoo huono on valkovuodon lisääntyminen(kuulemma kuitenkin hyödyllistä, ehkäsee bakteerien leviämistä mm.)

   Poista
 10. Mä oon käyttänyt Yazia ja mulle niistä ei oo ollu haittaa, mutta edelliset oli aivan hirveet kun mielialat vaihteli ihan laidasta laitaan ja suurimmaksi osin olin vaan pahalla tuulella tai surullinen. Toivottavasti sääkin löydät sulle sopivamman merkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei hyvä:) muistatsä mitä sorttii ne oli jotka oli hirveet?

   Poista
  2. Yasminellet ei sopinu mulle :/ Ero Yaziin on pitempi tauko, kun Yazissa on se neljä päivää niin nuissa toisissa oli viikko. Voisin ainaki kuvitella et mulla johtui siitä...

   Poista
  3. Anonyymi12/02/2012

   mullekkin tuli noista yasminelleist hirveit vaikutteit,,neljän kuukauden päänsärky se oli se pahin ja heti ku vaihoin pois ni hävis säryt..ja niistä vasta tulikin mieliala vaihtelut!

   Poista
 11. Jooo mulla ihan sama! Ja mulla noi pillerit vaikutti.... vaihdoin ne pois mut emmätiiä taitaa johtuu mun luonteesta, että vieläkin mul on vaiheita millon vaan masistelen ilman syytä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käytätsä nyt mitään vai ootko ihan ilman? nii, jos mullaki vaa on tällane luonne.. Kesäl en kyl käyttäny ja taisin olla kyl iloisempisi sillo..

   Poista
  2. joo mä vaihoin Gestinylii ja ne on toiminu mulla ihan hyvin! Jotenki tuntuu, että ehkä ei oo enää niin paljoo mielialan vaihteiluu, mut must tuntuu, et saattaa johtuu aika paljon luonteesta, et millanen on, koska mul on kyl vieläki niit masisfiiliksiä aina välil.. Mut jos kelaan sitä ennen ku mul ei ollu pillereit ni taisin mäki olla ilosempi.. :-D

   Poista
 12. mäkin käytän Yazeja ja oon kyl kans huomannu, et mielialat vaihtelee tosi jyrkästi nykyään :s en tiiä onko pillereitten vika, kun en oo kokeillu jättää poiskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, just jotenki kiva kuulla et en oo ainoo joka on huomannu tällasta!

   Poista
 13. Käytän, ei oo mitää mulla ollu :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä :) Vissii niin ihmisest kii sitte..

   Poista
 14. mäkin käytän yazeja ja en kyllä kummemin oo mielialavaihteluita huomannu. o: ihan luonnostaan mulla taitaa niitä kuukautisten aikaan tulla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei:) Nii, ennen kuukautisii on pahin. Mut mulla on kyl näitä kans ihan kuukautisten jälkeen ja millo vaa saattaa tulla :/

   Poista
 15. Käytän yazeja ja en oo ihan varma vaikuttaako ne mun mielialaan, saattaa olla. :D Koska oon aina ollu sellanen että saatan olla yhtäkkiä tosi pirtee ja joskus hemmetin v-mäinen. :D Mutta luulen että ne kyllä vaikuttaa, vaikka mullekin aikoinaan sanottiin, ettei niistä pitäisi tulla mitään sivuvaikutuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mullaki on vähän sellanen fiilis et johtuukan nyt noista vai oonko vaan tällanen ihminen. Kallistun sen puoleen et pillerit vaikuttaa koska ne tulee ihan puskista noi masennukohtaukset. Ja en ollu ennen tällanen..

   Poista
 16. mä syön Zoelynejä :) niiden hormonit on tyypiltään ilmeisesti lähimpänä kehon omia hormoneja, joten mielialavaikutukset on tosi vähäisiä - mulla niitä ei oo ollu ollenkaan! Ne tosin aiheuttaa yhdellä kymmenestä aknee että jos syöt ihon kunnon takia mutta mulla ei oo tullu tuota vaikutusta..

  VastaaPoista
 17. Varmaan tosi yksilöllinen toi pillereiden vaikuttaminen mielialaa, mulla itelläni on noi yazit ja ei oo kyllä mitään ollu.. Mut kannattaa kokeilla jotain muuta merkkiä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vois koittaa muita, tai jättää pois...

   Poista
 18. Anonyymi12/01/2012

  Onhan niitä muitakin merkkejä. ItselLäni on kuudennet menossA, senkus alat kokeilemaan :D

  VastaaPoista
 19. Itellä vaikutti yazit joka tavalla negatiivisesti; pienet muutokset tuntu isoilta, raivosin ja masennuin ilman syytä ja sitte kaikki fyysiset muutokset siihen päälle..:( siks sitte lopetin niiden käytön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa:( kuulostaa multa. Minkälaiset fyysiset muutokset? Sellasia ei oo mulla vissiin tullu..

   Poista
  2. kaikki limakalvot meni ihan kuiviks (esim nenästä vuoti kokoajan verta, eikä mulla yleensä ikinä vuoda) ja sit mulla on tosi kuiva iho jo muutenkin niin pillerit kuivatti sitä vielä lisää. ja listaa voisin jatkaa mutta en ihan tänne nettiin viiti:D mutta yazit ei sopinut mulle, ehkä vika on minussa mutta kannattaa vaa kokeilla erilaisia merkkejä!

   Poista
 20. Anonyymi12/01/2012

  hahhaa nois kahdes alemmas kuvas näytät iha salkkareiden pepiltä xd eka ennen ku luin tän postauksen, olin et " et kai säki hehkuta sitä salkkarielokuvaa" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha:D joo en hehkuta, must tuntuu et se ei tosiaankaan tuu olemaan hyvä:D mut kyl se on pakko mennä kattomaan silti :D

   Poista
 21. Anonyymi12/01/2012

  Käytin niitä yli puoli vuotta ja olin aivan sekaisin! itkin KAIKESTA enkä voinut hallita itseäni. itku tuli kaikista tyhmistä asioista eikä katsonut aikaa tai paikkaa. jos sattui koulussa niin olihan se aika noloa.

  en suosittele!! nyt on mercilonit ja ei mitäään ongelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa!! joo mulla on tullu koulussa:D itkuu ei voinu estää ja oli pakko mennä vessaan itkemään..:D

   Poista
 22. Anonyymi12/01/2012

  ainiin ja unohtui lisätä että tosiaan itkin ja saatoin vaihtaa sen nauruun yhtäkkiä. ihan hirveetä! ihme että mun poikaystävä ja kaverit kesti katella mua ton koko puoli vuotta. tee palvelus itellesi ja muille ja vaihda! :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muaki on pari ihmist joutunu kestämään :/ ei niiden pitäs joutuu kärsii näist :( melkee tuntuu siltä että vaihdan joo :)

   Poista
 23. Anonyymi12/02/2012

  Rohkeasti vaan terkkarin puheille! Mulla itellä oli yasminellet ja niitten takia vaihteli mieliala tosi paljon.. Heti ko vaihoin merciloneihin terkkarin ehotuksesta äkilliset vaihtelut hävis kokonaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vois mennä juttelemaan näistä joo.. :) ois varmaan hyvä

   Poista
 24. Anonyymi12/02/2012

  No kieltämättä kyllä, kyllä on ihmiset saaneet kuulla oman osansa :) ei oo kiva kun pikku asiat rupeaa ketuttaa. Pitäis vaan saada mentyä terkkarille ja kysyä jotain toista :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii ei oo kiva ei:( taidanpa mennä heti alkuviikosta kyselemään!

   Poista
 25. Anonyymi12/02/2012

  mä käytän ja oon kyl huomannu et esim mentiin kaverille ja oli pimeetä niin aloin vaa itkee vaikka en pelkää pimeetä tai mitään ja nykyään mieliala vaihtelee kyllä paljon! en edes ajatellut että ne voisi johtua pillereistä mutta saattaa olla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yks päivä puhuttiin luokassa ihosyövästä ja just ettei sais ottaa liikaa aurinkoa ja et se on huono juttu. Mä aloin melkein itkemään siinä ku ajatteline t mitä jos mulle tulee ihosyöpä. Ihme juttuja.... :D

   Poista
 26. Ei oo pillereitä ja samoil fiiliksil mennää siitä huolimatta! Mun hetkelliset masennuskohtaukset oikeesti pelottaa mua itteäni..:-D hate them!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muaki pelottaa... mielessä voi käydä tosi pelottavia juttuja silloin..

   Poista
 27. Anonyymi12/02/2012

  kannattaa ehottomasti jutella lääkärin/terkkarin kanssa ja kokeilla muita merkkejä. Mulla eka merkki mitä kokeilin (diane nova) oli thank god mulle sopiva, ei oo mielialanvaihteluita ja auttaa ihoon tosin hyvin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion heti nyt alkuviikosta mennä juttelemaan :))

   Poista
 28. mulla oli yazit ennen, mut sitte niist tuli sellane sivuvaikutus, et tuli sellast välivuotoo monta kertaa kuukaudes ja se ei tosiaa ollu kiva yllätys, joten menin terkkarille ja se anto mulle uuden reseptin yasmine-pillereihin, jotka on toiminu mun mielestä tosi hyvin eikä oo ollu minkäälaisia ongelmia. kannattaa oikeesti kokeilla eri merkkejä nii löydät sen mikä on sulle paras :) mulle sanottiin että melkeen kaikille annetaan ekoiks pillereiks noi yazit ja sit suurin osa vaihtaa ne vähän ajan kuluttuu pois, et ne on tavallaa sellasia testipillereitä, mil testataa mite keho niihi reagoi. rohkeesti vaa vaihtamaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaaa! Mulla ei sellasia oo tullu onneks. Mut aika kiintoisaa! Toimiikohan ne muut sit yhtä hyvin ihoon..

   Poista
 29. Anonyymi12/02/2012

  Itsekkin aloitin n. 2 vuotta sitten Cypretyll merkkiset pillerit huonon ihon takia, mutta lopetin juuri noiden järkyttävien mielialavaihteluiden takia. Tuntui etten enää tunnistanut itseäni ja masennuin kauheasti ihan pikku jutuistakin... Nyt on kulunut 2 kk lopettamisesta ja oloni on mahtava! Pieniä näppyjä tosin alkoi ilmestyä naamani about 2 viikon päästä lopettamisesta, mutta ne hävisitkin yhtä nopeasti kun tulivat! Suosittelen kokeilemaan vaikka 3-4 kk taukoa pillereistä ja katsomaan sen jälkeen missä kunnossa iho ja mieli on ja halutessaan sitten jatkaa pillereitä tai lopettaa :)

  VastaaPoista
 30. Mulla on noi Yaz pillerit ja eka ku alotin syömään ei vaikuttanu mitenkään ehkä 2-3 kuukauteen. No hetken kun olin niitä napsinut niin johan alko mieli temppuileen. Saatoin saada semmosiaki vihapuuskia ja suuttumiskohtauksia mutta nyt oon syönyt niitä noin 2 vuotta ja ne sopii mulle ainakin tosi hyvin! Kehon kesti tottua niihin noin 8 kuukautta mutta oon todennut sen olevan sen arvoista. Menkkakivut on kadonnu lähes kokonaan ja iho on parantunut tosi paljon.

  VastaaPoista
 31. Mulla on Yazit! Mulla oli noi samat oireet ekat 2-3kk ja sit ne kyl hävis :) muuta ongelmaa mullei niitten kanssa oo ollu! Ja ne on auttanu mun lievään akneen tosi hyvin, ei oo näpyn näppyä enää;)

  VastaaPoista
 32. Mulla on yazit, nää on ainoa merkki joka ei ole aiheuttanut mitään sivuoireita :)

  VastaaPoista
 33. Anonyymi12/02/2012

  Tää on niin tuttu juttu! Mä muutuin aikoinaa minipillereistä äksyileväks ja masentuneeks, sitten ku lopetin ja alotin harmonet-nimiset e-pillerit ni kaikki alko sujuu paremmin. Täl hetkellä tää syksy on ollu vuoristorataa mullakin, mutta sen en usko johtuvan pillereistä. Jos susta tuntuu että olit ennen erilainen niin luulen että noi yazit sen tekee. :-( Ja muutenkin, aika suurella todennäköisyydellä ne vaikuttaa asiaan. Kannattaa kokeilla vaihtaa merkkiä, kai ne muutki ihoon auttaa yhtälailla.
  Ihana blogi!

  VastaaPoista
 34. Ite käytän Merciloneja (hinta 25e paikkeilla), eivätkä ole mitään sivuvaikutuksia tehneet :) Suosittelen kokeilemaan! Niissä on vähemmän hormoonejakin

  VastaaPoista
 35. Anonyymi12/02/2012

  Mä käytän Yasmin-pillereitä. Ne on ollu tosi hyvät eikä oo tullu mitään iho-ongelmia. Ne valittiin mulle aikanaan just niillä perusteilla, et ne helpottais näihin mielialavaihteluihin. Terkkarin luona kävin opiskeluaikoina (n.17v) sen takia, kun olin jatkuvasti alakulonen ja kun olin ilonen niin samantien taas maassa. Se otti heti Yasminit esiin, että nää sulle.

  Eihän ne nyt lopullisesti poista mielialaongelmia eikä ne munkaan itkukohtauksia oo todellakaan poistanu, mutta en kyllä menis vaihtamaankaan. Oon 21v ja käyttäny niitä jo aika kauan. PMS-aikaan olo on mulla pahin, eli just ennen menkkoja. Sillon koko maailma on musta ja kaikki on niin vaikeeta, vaikkei oikeesti oo. Ehkä se johtuu siitä, et me ollaa vaan naisia.

  Ei se kuitenkaan oo kiva kärvistellä sen ongelman kanssa. Tiedän 100% miltä tuntuu se et mieliala vaihtelee sadasta nollaan, mulle käy niin huonoina viikkoina kymmeniä kertoja, hyvinä viikkoina ehkä kerran pari tai ei ollenkaan. Se on tosi masentavaa, kun tuntuu et koko ajan on vaan masis. Näissä jutuissa auttaa oma asenne aika paljon. Jos _yrittää_ ees ajatella positiivisesti ja niitä ihania asioita elämässä ja tehdä jotain mistä tykkää, niin olo paranee ees hiukan. Mutta eihän se ongelmaa tietenkään poista. Harmi, että nää ei oo niin mustavalkosia asioita. :/

  VastaaPoista
 36. Anonyymi12/02/2012

  söin vuosia sitten yaz pillereitä ja ne kyl vaikutti tosi paljon mun mielialaan. Joskus tuntu,et riitti ku joku sano vaan "moi" nii sain itkukohtauksen tms :D Muutama mun läheinenkin huomas myös sen ja heidän kehotuksistaan vaihdoin merkkiä.

  VastaaPoista
 37. Jooh käytin varmaa puol vuotta sitte vielä nii kyllä vaikutti tosi paljon, nyt ku oon ollu ilman nii paljo raikkaampi olo ja ajatuksetki iha kasassa kannattaa vaihtaa merkkiä jos mietityttää tommone.

  VastaaPoista
 38. Anonyymi12/02/2012

  jooooo mä menin iha sekasin ku rupesin syömää niitä nappeja!!!! tai siis tuli just tollasia "masennus-kohtauksia" :---) mut sit ne meni ohi ja ei oo tullu niitä enää ku olin syöny niitä ehkä 2kk

  VastaaPoista
 39. Mulla on tollasia kohtauksia myös, mutta se johtuu masennuksesta mikä mulle on todettu. Ja osittain myös e-pillerit :D

  VastaaPoista
 40. mullakin on noi yazit, oon kyllä tykänny niistä koska ei just tuu paljon verta ja kipuja ei ollenkaa ja pitää ihon hyvänä... mutta sitte noi mielialan vaihtelut on tosi suuria, yhtenä syynä varmaan se kun erosin jokunen aika sitten 2-vuotta kestäneestä parisuhteesta..:(

  VastaaPoista
 41. Anonyymi12/03/2012

  Itse lopetin kyseiset pillerit 3 kuukautta sitten ja olokin ollu pirteempi, mä tykkään sun blogista kaikista iloista ja suruistakin ja muista et oot upee ihminen! :)

  VastaaPoista
 42. Mulle annettiin ensimmäisiksi pillereiksi Gestinylit, jotka aiheuttivat mulla tosi paljon mielialavaihteluita ja ne vaikuttivat myös haluihin. Mulle ehdotettiin niitä Yazeja myös, mutta valitsin nuo halvemmat. Onneks menin abou ½vuoden käytön jälkeen juttelemaan ja vaihtamaan. Mulle annettiin Mercilonit, jotka on nyt olleet paljon parempia! Niissä on vähemmän hormoneja, jonka kyllä huomaa positiivisesti! Nyt on ollut paljon tasaisempi ja parempi fiilis kaikin puolin. :) Tiedän sen tunteen, kun yhtäkkiä kaiken hyvän keskellä iskee "masennuskohtaus", se on ennenkaikkea äärettömän ahdistavaa.. Oli ihan sairaan pelottavaa tajuta, mitä kaikkea päässä on liikkunut! Toivottavasti sä löydät paremmat pillerit, eikä tarvi enää pelätä noita juttuja! :)))

  VastaaPoista
 43. Anonyymi12/04/2012

  ON VAIKUTTANUT MÄ VIHAAN YAZIA KOKO SYDÄMENI POHJALTA :*D Sillon kun rupesin käyttämään niitä koko naama räjähti finneistä ja mä olin aivan saakelin melankolinen!!!! Lopetin niiden käytön 2 kuukauden jälkeen,vaikka olisikin pitänyt vain antaa kehon tottua vieraaseen hormoniin,mutta mä en vain kestänyt....pitääkin jatkossa kattoo viitsinkö ottaa e-pillereitä uudestaan käyttöön.

  VastaaPoista
 44. Anonyymi12/06/2012

  Mulla meni ainakin pää ihan sekasin, erosin silloisesta poikaystävästä ja jätin jopa koulun kesken kun alkoi mielialat ja psyyke hajoamaan.. ://

  VastaaPoista
 45. Anonyymi12/07/2012

  mäkin käytän yaz pillereitä ja alussa ne todellakin vaikuttivat mielialaan. tuntui että koko ajan on joku huonosti ja välillä teki mieli jopa satuttaa itseään, ja niin välillä myös teinkin. en kylläkään mitenkään viillellyt tai mitään mutta kyllä sitä aina keksi jonkun tavan satuttaa itseään kuitenki sillä lailla ettei pysyviä jälkiä jää. silloin myös vihasin itseäni enkä kestänyt katsoa edes peiliin. sitten se kaikki meni vain ohi ja elämä voitti. olin taas aidosti iloinen eikä tarvinnut esittää. en sitten tiiä että kauan sä oot niitä käyttäny mutta mulla se alku vain oli pahin ! :) voimia sulle!

  VastaaPoista
 46. Anonyymi12/08/2012

  Mulla oli yazit 4-5 kk ja lopetin ne taannoin just noitten mielialavaihteluiden takia, etenkin "masennuskausien". Sain kamalia itkukohtauksia, joista ei päässyt yli eikä ympäri vaan ne jatku ja jatku niin, etten voinut kontrolloida itseäni mitenkään. Vaihdoin just vähän aikaa sitten ehkäisyrenkaaseen, joka on toiminut sitten paremmin itseni kohdalla (ja on minut yllättäen paljon helpompi ja mukavampi vaihtoehto) :)

  VastaaPoista
 47. Oon kokeillu monia merkkejä, mut Yazit on parhaita! Pitää kuukautiset poissa ja kivut eikä mielialakaan vaihtele kuten joitakin muita merkkejä käyttäessä :)

  VastaaPoista
 48. Anonyymi12/10/2012

  Itse käytin yazeja yli vuoden. Välillä mietitytti johtuuko mieliala vaihtelut ja itkuisuus vaan liiasta stressistä, mutta pillerit vaihdettuani mercilon e-pillereihin mieliala kohosi huomattavasti noin kuukauden jälkeen, enkä enään itkenyt poikakaverille joka toinen ilta, vaan kaikki oli taas normaalisti ja hyvin! :D ei muutako pillereiden vaihtoon jos tuolta tuntuu! :)

  VastaaPoista
 49. Anonyymi12/11/2012

  du är oficcielt min rolmodell just nu

  VastaaPoista
 50. Anonyymi2/10/2013

  musta tuntuu että mullekkin tuli yazeista mielialan vaihteluita. joka toinen mun päiväkirja kirjotus on vaan angstausta kuinka kaikki on perseestä ja muistan vielä että en varmaan itkeny koskaan ennen ku aloin käyttää yazeja mut sen jälkeen niin itkin senkin edestä ihan turhille jutuillle. sit parin vuoden jälkeen ku olin käyttäny niitä mun iho meni sika huonoon kuntoon ja kävin vaihtaa toiseen merkkiin ja oon testannu sitä vasta pari viikkoo niin en vielä tiedä että onks ne mielialan vaihtelut lähteny, mutta ite epäilin että ne johtuu yazeista. että suosittelen vaihtamaan merkkiä, koska ite tein sen virheen että söin niitä liian kauan

  VastaaPoista