maanantai 3. joulukuuta 2012

Mitä haluan kehittää itsessäni

Iltaa! Mitä tykkäätte lumesta ja pakkasesta? Ite tykkään. Voittaa loskan ja sateen ainakin ihan 6-0. Tykkään kun saa pukeutua ihan kunnon toppatakkiin ja vetää kaulahuivi vähintään korviin asti. Eikä ulkonäöllä ole niin väliä näin pakkasaikoina, tärkeetä et on lämmin.

Kohta vuos vaihtuu, ja silloinhan sitä aina tehdään niitä lupauksia. Luvataan olla karkkilakossa ja treenata enemmän ja saada parempia arvosanoja..

Mä en mee tollasia uudenvuodenlupauksia tekemään, mutta mietiskelin jo tässä ennen vuoden vaihtumista, että mitä haluaisin itsessäni kehittää ja parantaa. Ja ei, ei mitään ulkonäköön liittyviä asioita.

blog
Haluaisin osata rentoutua paremmin. Siinä olen todella huono. Mä kokoajan juoksentelen paikasta paikkaan, ja harvoin vain hengähdän. Tiiän et tarttisin sitä, kunnon rentoutumista.


DSC04035
Haluaisin olla siistimpi. Mun huone on oikeesti aika sekasin yleensä. Täällä on kippoja ja lautasia, ja vaatteita lattialla. Voisin olla sellainen, että heti kun on sotkenut, siivoaa. Ja vaatteet roikkuis aina hienosti kaapissa. Ihailen teitä siistejä tyttöjä :)


DSC03172 Oon kirjottanu jo ennen, että oon sellanen joka tekee asiat viime tingassa. Haluaisin olla sellainen joka tekee asiat heti. Done! Sitten olis nou stress.


DSC04084l
Haluaisin osata olla pelkäämättä seurustelua. Voin kirjoittaa enemmän aiheesta ihan omaan postaukseen tässä kohta.
 

IMG_6894
Haluaisin osata olla stressaamatta liikaa joistakin asioista. Tunnen pari sellasta tosi chilliä tyyppiä, jotka ei varmaan ikinä stressaa. Tai ainakaan ne ei stressaa turhista. Se olis kivaa.

Kiitos muuten paljon teille kun kerroitte teiän kokemuksia noista yaz-pillereistä! Ilman teitä en olis todellakaan tienny et muutki muuttuu hulluiks niistä! :D 

37 kommenttia:

 1. Voi että, tässä on monta kohtaa jotka osuu ja uppoaa! Epäsiisteys, hoidettavien asioiden pitkittäminen ja seurustelemisen pelkääminen kuulostaa harmittavan tutuilta... Että et ole yksin :)

  VastaaPoista
 2. voi mite upeita kuvia !:)

  VastaaPoista
 3. Oikeesti tuntuu siltä, että olisin voinut itse kirjoittaa tekstin! Niin samanlaisia asioita haluaisin kehittää :-)
  ps. ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! :)
  Ja tuo että tekisi asiat heti, eikä jättäisi viime tinkaan, minulla auttoi, että tein kalenteriin näkyvät merkinnät, mitä täytyy tehdä ja miksi päiväksi, ja laitoin päivät, joina voisin tehdä niitä asioita. :) Muutenkin minä aika paljolti aikataulutan kokeisiin lukemiset, nin on sitten helpompaa, kun tietää että milloin täytyy lukea ja milloin on päivä, ettei tarvitse stressata lukemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaaanks!:) Joo, toi on varmasti todella totta! Kiitos vain kun muistutit että kalenteri pitää hankkia. Heh, mulla ei sellasta ole nyt edes käytössä. Ennen kyl oli.. Mut joo vois auttaa varmasti :)

   Poista
 5. Anonyymi12/03/2012

  Moi! Oon aina välillä lukenut sun blogias ja oon nyt suoraa sanoen jääny koukkuun. Oot jotenki niin aito ja positiivinen ihminen. Aivan ihania kuvia susta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hai!:) ihana ihana kommentti, kiitos!! kivaa kun oot ihan koukkuun jääny :>

   Poista
 6. oot ihana ku oot niin aito ja avoin ja sellanen aaaa.. sun blogista tulee aina niin hyvä mieli :)!! ja jotenki tässä on enemmän tunnetta kun muissa

  VastaaPoista
 7. Joo ne Yazit on pelottavia :D Mä aloin pyörtyillä niistä ja itkin ihan hulluna! Ilman syytä. Nyt käytän Qlairaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho !!:o Paljon noita merkkejä oikein on..

   Poista
 8. Hei et oo ainoa joka stressaa! mutta onneks mie saan välillä vaan stressistä lissää energiaa tehä asisoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama! Mut stressi ei oo kiva tunne silti..

   Poista
 9. Anonyymi12/03/2012

  Pystyn samaistumaan tohon seurustelun pelkäämiseen... Olis hirmu kiva jos tekisit postauksen siitä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Sitten meitä on ainakin kaksi:) Joo oon suunnitellu et kirjotan vähä pitemmän jutun siitä :>

   Poista
 10. Anonyymi12/03/2012

  Apua, mä inhoon niin sua, oot niin täydellinen ! :D Tai et täydellinen, vaan sellanen hiomaton timantti, apua. Oot varmaan inspiroivin ihminen jonka tiedän !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja apua mä en taas osaa sanoo mitään tällasiin super hienoihin kommentteihin. Kiitos, aivan ihana! <3

   Poista
 11. Niinkun moni onkin jo tossa edellä sanonut, niin oot aivan ihanan ja aidon olonen! Sun tekstejä ja ajatuksia on oikeesti mielenkiintosta lukee ja kuvat on niin ihania aina, voi että mä aina haaveilen että osaisin itekin ottaa tollasia kuvia / joku ottais musta (etenkin noin usein)! Mutta eipä mun kaveriporukassa ketään sellasta ole.. :D

  Anyway, keep on going girl, vaikka paljon blogeja luenkin niin tää taitaa olla lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi miten ihana kommentti!<3 Ja kyl sitä oppii!:) Kiitos! tosi siistii et tää on jonkun lemppari!!!:)

   Poista
 12. tää oli heidi ihana postaus ja tähän oli niin helppo samaistua, kun kaikki asiat tuntu niin omilta! :D + voi miten upeita noi kaikki kuvat on :)

  VastaaPoista
 13. vooooii oletpas ihana näissä kuvissa :----) ja khuuleja toiveita ja varmaa monella samoja toiveita! mulla ainaki ton siisteyden kaa XD

  VastaaPoista
 14. oot niin upee:) näitä oli kiva lukea ku yleensä kaikilla on uudenvuoden lupaukset just noita perus herkkulakkoja:) haluisin itekkin oppia ton etten jättäis asioita viime tinkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääk kiitos:))) Koitetaan yhdessä oppia!:)

   Poista
 15. Ootpas ihana! :) Mä oon suunnitellut itelleni aika samankaltaista uutta vuotta, koitan jättää kaiken tyhmän stressaamisen tähän vuoteen, ja antaa itelleni enemmän aikaa. Sounds good!

  VastaaPoista
 16. Mäkin haluisin oppia elämään ilman stressaamista ja turhista asioista huolehtimista! Välillä jos ei saa unta illalla nii tulee kaikkia inhottavia "entä jos joku läheinen joutuu onnettomuuteen/sairastuu" - ajatuksia mieleen ja noita on oikeesti ihan turha murehtia etukäteen.. Voi ku osais olla murehtimatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yöt on justtollasii et miettii kaikkii ihmeellisyksiä! Ja niinpä.

   Poista
 17. Anonyymi12/04/2012

  Hei mikä toi pipa on ?? Pikkuveljeni on puhunut tollasta ja olis kiva antaa sil joulu lahjaksi sille se... pystyykö niit tilaa jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei oo mun, vaan yhen luokkalaisen. Mut se on varmaan ostettu suoraan Ponkes liikkeestä. Mut voi varmaan tilatakki! www.ponkes.com/ Toi on se sivu mut en ainakaan löytäny noita:( kantsis varmaan mennä sinne liikkeeseen kurkkaa

   Poista
  2. mut kato viel sivult, en kattonu ite niin tarkkaan

   Poista
 18. Heidi. Oot niin ihanan rehellinen ja aito! :)

  VastaaPoista
 19. Anonyymi12/04/2012

  oon miettiny ja miettiny et kuka mulla tulee susta mieleen ja nyt keksin sen - chisu! jotenkin vaan, en osaa edes selittää miksi. ihania naisia kumpikin. :-)

  VastaaPoista