torstai 6. joulukuuta 2012

ikävä industrialia

indu2 indu1

Kattelin taas vanhoja kuvia, ja ikävä tuli tota industrial lävistystä mikä mulla oli! Otin sen joskus vuonna 2010, ja 50 euroa maksoi. Hitsiläinen.. Se lähti irti ja äh, miks en vaan tunkenu sitä takas. Onhan tollanen aika siisti! Vai mitä tykkäätte? Ite ainaki tykkäsin siitä paljon. Jotenkin se sopi mulle.
Laittaisko uudestaan? Mut sit taas jos miettii, että sen paraneminen taas kestää niin kauan.

En tiedä, ehkä ju ehkä ei. Mutta nyt menen mummolle viettämään hänen synttäreitä ja suomen itsenäisyyttä. Hejdå. Viettäkää ihana päivä  ♥

4 kommenttia:

 1. Mullakin ehti olla vuoden, otin tuossa 2011 syyskuussa, mutta pari viikkoa sitten jouduin luopumaan. :< Ylempi reikä tulehtui todella pahasti ja se oli niin kipeä, ettei korua pystynyt enää pitämään. Lohdutuksena kyllä se, että alempi reikä säästyi, ja siihen voi laittaa korun, mutta harmittaa silti ihan sairaasti.

  VastaaPoista
 2. Ite otin just vähän aika sitten industrialin ja oon ihan rakastunu siihen! :D Ja sulle sopii ihan älyttömän hyvin toi:)

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosia kivoja postauksia ja oot iha super nätti ! (:
  Itekkin kirjottelen blogia mun parhaanystäväni kanssa ! käy katsomassa jos kiinnostaa(:
  http://alisajasuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vitsi din blogg e hurja kiva, man blir alltid glad av att läsa dina juttun! :) Industriali passar dej! Har länge sj funderat men när man rider e det kanske int hemskt lyckat... :)

  Ha en bra dag!

  http://www.koulutuuppari.blogspot.com

  VastaaPoista