sunnuntai 21. lokakuuta 2012

ole tärkeä itsellesi

IMG_9477
IMG_9485
100EOS5D1

Olin tänään ihanan ystäväni Millan kanssa muoti/kauneus/terveys messuilla. Mun saalis ei ollut mikään iso. Vähän meikkejä ja kynsijuttuja, plus kuvassa hienosti taustalla näkyvät luomu tomaattikastikkeet. Tungosta oli liikaa joka paikassa, että ei oikein päässyt kunnolla kattelemaan.

Oi viikonloppu, miksi sun pitää loppua, oot ollu niin ihana ja hellä mulle..
Mun viikonlopuissa on parasta se stressittömyys ja rauha. Yks parhasita jutuista on myös että mun ei kertaakaan tarvitse nousta bussiin ja matkustaa helsinkiin, vaan saan olla täällä ihanassa omassa kotikylässäni. Saan nukkua pitkään, ja aamupuuron jälkeen voin lähteä salille. Ihanaa ihanampi tunne on olla salilla melkein ihan yksin, ja tehdä treenit rauhassa ilman ruuhkia. Se että ei oo kiire yhtään mihinkään on kaikista parasta viikonlopuissa.
Kai se on kohdattava, huomisen maanantai ja kuuden herätys. Heippa!

1 kommentti: