maanantai 15. lokakuuta 2012

HAIDI ♥ Indiedays Inspiration

Olen todella innoissani Indiedays Inspirationosta, koska sen kautta olen löytänyt, ja tulen löytämään paljon kiinnostavia ja inspiroivia blogeja. Olen ollut laiska etsimään uutta luettavaa, mutta nyt Inspirationissa on niin paljon upeita blogeja mukana, että ei tarvitse etsiskellä.

Sivusto avataan siis ihan pian. Alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan mitkä blogit ovat Inspirationissa mukana. Jos haluat, pääset myös tutustumaan Inspirationiin ennen sen julkaisemista.
http://indiedays.com/showroom/inspiration/

Yksi sivusto, 300 blogia, tuhat ideaa. Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana. Uuden Indiedays Inspiration -palvelusta lukija löytää samalta sivulta 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia. Indiedaysin sisältö laajenee nyt ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja.
Indiedays on kesän aikana tutustunut tuhansiin blogeihin ja valinnut yhteisöön mukaan ne, joiden bloggaajat jakavat lukijansa kanssa inspiroivat juttunsa ja laadukkaat valokuvat. Avautuvalta sivustolta löytyy jatkuvasti uutta luettavaa ja ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja oman elämän piristämiseen vaikkapa uudella meikillä tai kampauksella.


haidi-inspiration

IMG_9883

Laitoin esittelytekstiin että olen 18, koska kohtahan sitä ollaan. 27 päivää enää. Wohoo!

10 kommenttia:

 1. Anonyymi10/15/2012

  Kumma, ihankun olisin jostain lukenut sun olevan -95 ! :) Oletko muuten poistanut vanhemmat postaukset, kun niitä ei näy oikealla ? :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, 94 sitä ollaan:) En oo postanut, vaan oon piilottanut niitä. En oikee tiedä miks.. voin koht taas laittaa ne takasin :)

   Poista
  2. Anonyymi10/16/2012

   Siis tarkennukseksi, että mielestäni olet paljon kypsemmän oloinen ja näköinen kun mitä olet, en siis tarkoittanut että pidän sinua -95 syntyneenä ! Muistelin vain joskus lukeneeni niin, ja hämmästyneeni :) (vaikka yhtä hämmästyttävää on kuulla että olet vasta -94 !) :)

   Poista
  3. Anonyymi10/16/2012

   Ja vielä äsken unohtunut kysymys... Onko tuo tähti olassasi aito tatuointi ? Olen seurannut blogiasi alusta asti, enkä muista lukeneeni että olisit käynyt sellaisen ottamassa :) Kuitenkin se on sen verran kauan olassasi ollut, että viittaa kyllä aitoon tatuointiin !

   Poista
  4. Ei oo aito. Vastaan paremmin ku pääsen kotiin :)

   Poista
 2. Anonyymi10/15/2012

  Niin siistiä tajuta et asut porvoossa,koska itekki hain sinne just opiskelemaan enkä tiedä koko paikasta yhtään mitään :D.toivotaan et pääsen sisään :).. terveisin: weekend festivaaleila(vessajonossa) sulle jutellut haaremihousuinen tyttö :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha:D mitä hait opiskelemaan? Mä asun tällä mut ravaan siel helsingissä taas koulussa. Muistan sut hyvin vessajohonsta hehe :))

   Poista
  2. Anonyymi10/16/2012

   Hain opiskelemaan matkailua Haaga-Heliaan ja marrakuun alussa ois pääsykokeet :)

   Poista
 3. Apua mitää. Oon koko ajan kelannu et oot ainaki 20! Ja vaan siks, että oot ainakin mulle antanut sen verran kypsän kuvan itsestäsi tän blogin kautta :) Hih, jännää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe:)) Joo aina kun oon laittanu mun iän blogiin niin joku siitä hämmästyy :) Mut kiva kun oon antanu kypsän kuvan:>

   Poista