lauantai 25. helmikuuta 2012

kuka olin kuka olen

IMG_0447
DSC02785
DSC08072
IMG_8958
heidi vastavaloon2
DSC08626
DSC_0767
Välillä tunnen olevani tosi hukassa. Jonkun aikaa sitten kirjotin teille postauksen just tästä aiheesta, kun musta tuntuu et oisin hukannu itseni.
Viime vuonna eräästä henkilöstä tuli tavallaan koko mun elämä. En kadu sitä tosiaankaan, se oli parasta mitä mulla on ollut. Mutta kun se mun "elämä" katosi, tunsin olevani kuin pelkkä kuori vain.
Sen jälkeen aloin enemmän miettimään itseäni ja kuka mä oikein olen, ja kuka olin. Olen Heidi Knuuttila kyllä, mutta mitä haluan.. mitä haluan saavuttaa elämässä.
Tunnetteko te itsenne hyvin? Tiedättekö esim olevanne nyt just oikeassa koulussa ja teillä on suunnitelmat valmiina tulevaisuudelle?
Mulla ei tosiaankaan ole, ja mua pelottaa. Oon aina sanonu että haluan, ja aion, ja elän hetkessä, mutta nyt kummiski, tulevaisuus pelottaa. Oonko ihan höntti? Eikö pitäisi vaan ajatella et nyt sitä ollaan nuoria, elämä edessä, ja päivä kerrallaan eteenpäin?
Varmaan kaikilla on joskus näitä vaiheita kun tuntee olevansa tosi hukassa. Joillain teistä samanlainen fiilis just nyt?

Katja on ollu mun luona nyt hiihtolomalla. Käytiin eilen itiksessä. Mä löysin pari kivaa juttuu kesäks. Ajatukset on kyl jo niin niin kesässä.
Kattoohan kaikki putousta? Mulla on ollu nyt viikonloppuna Leena Hefner imitaatio päällä kokoajan! Laitettiin mulle Leenan tapanen peruukki päähän ja melkein samanlaiset kledjutki löydettiin. Haha oon melkein jopa hyvä matkimaan Leenaa. Mutta nyt, hirrrveen hirrveen kivaa lauantaita ♥

32 kommenttia:

 1. Et ole höntti! Mullakaan ei ole minkäänlaisia tulevaisuuden suunnitelmia. Mut mun mielestä sillä ei oo mikään kiire. Mun täti joka on 58-vuotias, opiskelee nyt vasta uutta ammattia. Ja meillä on vielä monen monen monta vuotta edessä, että voidaan tehdä päätöksiä. :-)

  VastaaPoista
 2. pakkoa sanoa että voi miten kivoja kuvia, vaikutat kaikinpuolin ihanalta ihmiseltä :) Mulle ei ole ainakaan selvää mitä elämältä haluan, saatika mitä se tuo tullessaan mutta oon oppinut nauttimaan siitä tunteesta. Toivottavasti, ja oikeastaan ihan varmasti kuitenkin sun asiat, kaikki ne vaikeat kysymykset selvivät ja menevät elämässä parhain päin ! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/25/2012

  Niin kauniita kuvia! (:

  VastaaPoista
 4. Anonyymi2/25/2012

  Oot kyllä ihan hirrrveen hirrrveen nätti!:)

  en yleensä kommentoi (Leena Hefner om. Herppeenluoma voittoon!), mut nyt oli pakko! Koska tossa mustavalkokuvassa sussa on mielestäni semmosta ihanaa vanhanaikaista eleganssia ja tyylikkyyttä mikä on upeeta!:---) Klassinen kaunotar.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tiedän hyvin tunteen! Mä etsin koko viime vuoden itseäni, eron jälkeen myöskin. En nytkään tunne olevani vielä oikeassa paikassa, enkä tiedä esimerkiksi missä koulussa haluaisin seuraavat vuodet viettää, mutta ainakin tiedän olevani oikean ihmisen kanssa. Mulla on haaveita ja niitä kohti suunnistetaan hyvää vauhtia, niistä pittää pitää kiinni! :-) Kyllä kaikki suunnitelmat ja tulevaisuus selviytyy ajan kanssa, turha sitä on hoputtaa. Ja se itsenäistymisen ja vapauden tunne sen jälkeen kun on entisestä päässyt yli, on jotain aivan mahtavaa. Koko maailma on auki ja kaikki on mahdollista.

  Tsemppiä sinulle ♥

  VastaaPoista
 7. Milliina2/25/2012

  Ihana postaus Heidi! Ja et todellakaan ole höntti tai asiasi kanssa yksin. Itse mietin samanlaisia asioita päivittäin, sillä en ollenkaan tiedä kuka olen ja mitä elämältä haluan. Se on pelottavaa ja stressaavaa, kun kaikkialta painostetaan, että kyllä pitäisi jo vähän olla tulevaisuutta miettittynä jne. Ihmiset aina kehottaa olemaan aito,oma itsensä, mutta miten ihmeessä se on mahdollista jos ei tiedä millainen on? Usein rakastan elämääni, mutta usein myös tuntuu, etten kuulu tänne ja tähän elämään. Minne sitten? Enkä osaa sanoa mitä pitäisi tehdä jos peilistä tuntuu välillä katselevan joku aivan vieras. Mutta fiiliksen mukaan päivä kerrallaan kannattaa yrittää nauttia nuoruudesta täyaillä ja uskaltaa mokata vapaasti :D koska miten sitä muuten oppii kun kokeilemalla?
  Ihanaa lauantai-iltaa :)!pus!

  VastaaPoista
 8. Voi että oot kaunis! Ja nuo kuvat kaike lisäks iha huikasevat!
  Ja joo, itelläniki aina joskus tollane tunne, mut sit vaa pitää ottaa itteesä niskast kiinni ja ajatella positiivisemmin :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi2/25/2012

  sä olet täydellinen <3

  VastaaPoista
 10. Kiva ku kirjotit tälläsen postauksen. Edellisen kuvapostauksen jälkeen tuli hirveen pinnallinen fiilis susta. Löysin sun blogin nimittäin vasta äskön ja tuli sit semmonen fiilis et haluunko lukee tätä kumminkaa.
  Musta tuntuu, että ajan kanssa sulle tulee parempi fiilis, tiedän miltä tuntuu, ku joku tosi läheinen, jonka kaa oot jakanu kaiken ja on sun päivittäisessä elämässä ei ookkaan enää. Ei siit noin vaan toivuta. tsemppiä sulle :)

  VastaaPoista
 11. Et sä ole yhtään höntti. Mun ei tarvitse tulevaisuutta vielä lähiaikoina miettiä, mutta muuten musta tuntuu kanssa että olen jo pidemmän aikaa ollut ihan hukassa. Mä en oikein tiedä kuka mä enää olen. Täytyisi vain elää täysillä tässä hetkessä ja nauttia elämästä, mutta joskus se on vain niin vaikeaa. Yritetään vain mennä päivä kerrallaan ja katsoa millaista tulevaisuus tuo tullessaan. Uskon että se tulee sinullakin olemaan valoisa. (:

  Haha, itsekin tykkään imitoida leenaa. :D Ja vaikka se voittikin, kyllä usko on aina paras♥

  VastaaPoista
 12. 3 viimestä kuvaa on ihania!:--) Muutkin on kyllä kivoja! Suosikkini on ehkä tuo kolmanneksi viimeinen!:)

  VastaaPoista
 13. Näin sut itiksessä! Olis varmaan pitäny moikata tai jotain, mut en uskaltanu.. :D

  VastaaPoista
 14. Anonyymi2/26/2012

  loistava aihe! Ihana että olet noin avoin:)
  älä tee samaa virhettä kun minä.. ennen olin varma mitä halusin jne.. kun mun haaveet ja 'elämä' ja oma itteni katosi aloin stressaan just tommosista asioista.. ja stressi on aiheuttanu mulle masennuksen ja nyt oon ihan hukassa.. enkä löydä itseeni..
  Joten elä hetkessä! Sulla on aikaa tehä valintoja niinku mullakin! :) heh!

  VastaaPoista
 15. Anonyymi2/26/2012

  ps. Aivan loistavia kuvia! Olet älyttömän upea! <3

  VastaaPoista
 16. itekki9 hoen itelläni et nyt pitää elää hetkessä, mutta silti mulla on ihan samat fiilikset tulevaisudesta ja siitä kuka oon. Mutta eiköhän se siitä ajan mukaan selviä, toivottavasti:) IHANIA kuvia muuten!(=

  VastaaPoista
 17. ihania kuvia, varsinkin toinen kuva on mahtava ! (-:

  VastaaPoista
 18. Oot kyllä maailman upein tyttö<3 mutta kannattaa vaa olla positiivinen mieli ku tulevaisuudes tulee viel nii paljon hyvää!

  VastaaPoista
 19. sun tyyli on ihana ! :: D

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 20. Jos on hukassa, uskoisin että kannattaa elää päivä kerrallaan. Mä olin hukassa ja tein niin. Lopulta selvisin siitä hukassa olemisen vaiheesta. En muista miten se loppui mutta jossain vaiheessa tiesin taas omista asioistani enemmän ja tunsin itseni kypsemmäksi. Mua inhottaa sanonta hetkessä elämisestä, sitä kun alkaa helposti miettimään liikaa. Ei missään hetkessä tarvitse elää, eikö päivä kerrallaan eläminen ole tarpeeksi hetkessä elämistä? :) Toki se on ihan hyvä jos tietää mitä seuraavana päivänä haluaisi tai pitäisi tehdä, muuten voi olla vähän vaikeaa ainakin arjesta selviäminen (eläminen). Muistan myös kun ajattelin elämistä selviämisenä. "Mun pitää selvitä huomisesta koulupäivästä", "sit mun pitää tehdä", "mun pitää tuntee näin" jne.. Varsinkin sydänsurujen aikan elämä oli pelkkää selviämistä. Enää en jaksa selviytyä, haluan ajatella hetkessä elämistä päivä kerrallaan ELÄMISENÄ, ei selviytymisenä. :) Toivottavasti sulle tulee parempi olo pian, ihan varmasti se tulee ajan kanssa. Oon seurannu sun blogia aika pitkään mutten oo koskaan kommentoinut.. Nyt oli pakko ja täytyy sanoa että oot tosi ihailtava ihminen. Oon Heidi sun fani! <3

  VastaaPoista
 21. Hej, kan ja laga din blogg som länk på min? :-)

  VastaaPoista
 22. hirrrveen kaunis sä ainakin olet ja upeita kuvia :) ihanasti kirjotettu ja samoja juttuja täälläkin mietitään. tsemppiä sulle, toivottavasti löydät ittes :)

  VastaaPoista
 23. Samaistun! Itte istun kotona ihan paniikissa luen kirjotuksiin ja ajattelen että jos en lue en saa hyvää ammattia ja samalla mulla ei ole mitään hajua millasen ammatin mä haluan kun en edes tiedä mitä haluan tai kuka oon tai herranjumala kun on hämmentävää!
  Mutta siis kaikki näyttää olevan välillä ihan hukassa. Mutta pitäis kai osata jotenki heittäytyä. Elellä sen mukaa mitä eteen tulee. Ehkä sitten tapahtuu jotain mullistavaa ja tajuaakin jotain suurta. Sitä suurta valaistusta odotellessa...
  Koita jaksaa oot upee!

  VastaaPoista
 24. Anonyymi2/28/2012

  noi sun pidenteet huomaa toooosi selvästi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tossa kun mulla on vaaleeta seassa? se oli ihan vaan kuvaa varten, en oikeesti käytä noin:)

   Poista
 25. aaaaivan ihania kuvia! :--)

  http://highheels-lowjokes.blogspot.com/

  VastaaPoista
 26. Mustakin tuntuu että ainakin opiskelujen ja työn suhteen olen aivan hukassa ja kaikki vaan jumittaa paikallaan.. Ois niin niin mahtava tehdä jotain repäsevää ja lähteä spontaanisti ulkomaille tai johonkin :p

  VastaaPoista
 27. Sanon vaan et elä hetkessä ni kaikki tuntuu paremmalta!Mieti mitä hyvää on just tässä hetkessä.ja muista, tulevaisuutta ei kannata murehtia!:)

  VastaaPoista
 28. Anonyymi3/03/2012

  mikä kamera sulla on ja millä ohjelmalla muokkaat kuvias? ihan ku jostain lehestä kaikki tänki postauksen kuvat, ihania!! :) -ansbis

  VastaaPoista
 29. Anonyymi3/05/2012

  miks kirjotat nii harvoin? :<

  VastaaPoista
 30. jumalattoman ihania kuvia !

  VastaaPoista
 31. Mä oon melko samanlaisessa tilanteessa. Mulla on kyllä hirveenä haaveita ja unelmia,mutta oon täysin hukassa ja se vähän pelottaa ja ahdistaa. Vaikutat niin ihanalta ja symppikseltä ihmiseltä ja suhun ois niin mukava tutustua:)

  VastaaPoista