lauantai 30. heinäkuuta 2011

time flies

Picasa82
koski
Picasa81

Hej! Mua ihan pikkasen ahdistaa se, kun kesäloma kohta loppuu. Mua harmittaa se, kun en ole taaskaan ottanu kaikkee irti kesästä..ainaki tuntuu siltä.

Haluan vielä valvoa ihanani kanssa. Käydä lintsillä! Ostaa uusi objektiivi (sigma 50mm f1.4) että saan ikuistettua nää vikat kesäpäivät. Haluan vielä käydä rannalla, jota oon tehnyt ihan liian vähän nyt tänä kesänä. Haluan vielä vaan nauttia kesästä!

Toisinaan oon tosi innoissani koulun alkamisesta. Ja syksy on tosi kaunis, kaikki ne hienot värit.

Mutta nyt vielä nautin kesästä täysillä. Kivaa viikonloppua <3

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

240711

Picasa77
5969525047_64227feda7_b
5969523531_a3be94e2f6_b
Picasa76
Tutimaan nopeasti! Joten kirjoitan nopsaa että ihana viikonloppu oli. Katjani pääsi ripille :)

Mullakin on toi like juttu tossa alhaalla.. Voi painaa jos tykkäsi postauksesta. Haido :)

lauantai 23. heinäkuuta 2011

green

Hej taas! :) Aleista ostin vihreet farkut. Pitkään kyllä mietin että ostanko vai en. Taitaa ne ihan kivat silti olla..ehkä..

Uusi kansio (3)1
Oon miettiny jo vähän syyspukeutumista.. Joku tollanen asu vois olla kiva. Nahkatakki ja noi farkut. Ja pinkit huulet kaveriksi.

Uusi kansio (3)
Tai sitten jakun kanssa? Mitä tykkäätte?

Sorry kun nää postaukset on nytten ollut niin samanlaisia.. Ja niin, ei mitään syyspukeutumista ja syksyä vielä kantsi liikkaa miettiä. Vielä on kesää jäljellä <3

Heippaheei!

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

wednesday

Picasa70-1


Tollasta on tänään päällä. Äidin vanhat shortsit. Tykkään :)

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Today

DSC00719
Picasa68
Pikkutylsäpostaus taas. Kengät ja paita on uudet. Ne on sellasta korallivärii, vaikka tossa ihan pinkiltä näyttää. Salaperäisen raahasin kauppoihin mukaan.. Ennen aina ajattelin että en voisi miehen kanssa shoppailla.. Siis ku shoppailussa haluu ihan rauhassa kattoo, ilman että kellään siinä vieressä on tylsää. Siks yleensä yksin shoppailenkin. Tykkään siitä, kivaa ja rentouttavaa jotenkin.

Nyt odotan vaan että joskus taas saan objektiivin, että saan jotain vähän jännittävämpiä postauksia aikaseks.

Bye<3

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

pikkupostaus

DSC09753
Hej! Pikkusisko vahingossa rikko mun objektiivin, tippu lattialle.. Harmittaa kyllä. Uus pitäis nopeesti saada. Mun pitää säästää rahaa.. Nyt en saa siis vähään aikaan otettuu mitään kivoja kuvia. Paitsi on mulla se kameran alkuperänen huono objektiivi, jolla jotain voin ottaa.

Haihai <3

torstai 14. heinäkuuta 2011

lucky like a four leaf clover

Picasa67
Ihana oli mun luona, ja ainoat kuvat siitä on nää mun hienot autokuvat. Me aina puhutaan että pitäisi kuvata paljon, mut sit se aina vaan jää.. Ollaan myös heräilty yhden aikoihin, vaikka puhuttiin että herättäis aikasemmin. Nukkuminen on kyllä ihanaa, mut siinä vaa menee vähän päivä hukkaan. Kuitenkin on ollut tosi kivaa, taas! Aina :)

Picasa66
haijdijpg
Picasa64

Ja siinä tuhat astetta hienompia kuvia jotka Mikko otti se eräs tosi kiva lauantai. Kiitti paljon niistä!

Kiva kun tykkäsitte bannerista :) Nyt tutimaan.

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Summer Up!

DSC00359
Picasa60
DSC00123
Picasa63
Picasa59
Picasa61
DSC00435
DSC00212

Oli ihan huippua taas kerran!!! Lloyd Banks, josta en tiennyt ennestään mitään, oli ihan superrhyvä! Oispa Jukka Poika viel esiintyny, sit ois ollu perfect.

Ja ens vuonna summer upin 10-vuotisjuhla. Sitä mä odotan!

torstai 7. heinäkuuta 2011

jee!

Picasa57
Eilen Wilma lähti Englantiin ja tuli sanomaan mulle heippa. Sitten pyörin vaan kaupungilla ja päällä oli toi kukkakorsettijuttu. Tykkään siitä paljon!

Picasa58
Ja huomenna siis summer-uppiin! Me ei tänään vielä Katjan kanssa tiedetty että missä nukutaan, ja miten sinne Lahteen päästään..vähä liian huoletonta.. Mutta nyt on asiat jo selventyny.

Odotan huomista iha tosipaljon! Tiedän että tulee olemaan ihan huippukivaa taas. Toivottavasti törmäillään <3

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

lauantai oli huippu päivä!

Picasa56
IMG_9654
IMG_9675
Picasa55

Kello on kolme yöllä, ja ihana ihminen (salaperäinen) makaa sängyssäni. Kohta meen sen viereen, ja nukahdan varmaan minuutissa. Mä nukahdan aina ennen sitä. Unenlahja. Saan aina nukuttua. Toivottavasti en kirjota sekavasti..väsyttää sen verran.

Mutta niiin! Lauantai oli tosiaan ihan huippukiva päivä! Mikko tuli helsinkiin, ja Wilman kanssa mentiin sitä tapaamaan. Aivan loistava tyyppi hän on! Meillä oli tosi hauskaa. Mukana oli myös Mikon tosimukava isosisko Julia ja Wilman lapsuudenystävä Nora. Oli kivaa porukassa. Ja nähtiin myös paljon uusia kivoja ihmisiä, kun kaisaniemen puistossa oltiin. Musta se oli täydellinen päivä :)

Haihai<3