keskiviikko 28. joulukuuta 2011

elämänilo, missä olet?

Hej!:) Kello on kaksi yöllä, ja mä päätin postausta tulla väsäämään nyt kun inspiraatio iski. Toivon että te aamulla tätä lukevat ette näe sekavaa tekstiä josta löytyy hirveästi kirjotusvirheitä. Väsyttää paljon, joten sellaista tekstiä saattaa syntyä, mutta nyt kirjoitan.

Halusin vain kertoa että musta tuntuu, että oon todella hukassa. Oon hukannut itseni. Oon hukannut oikean minäni, joka on elämäniloinen, positiivinen, rakastavainen, ja hänestä löytyy inspiraatiota vaikka mihin.

Musta tuntuu että hän, elämäniloinen minä, on kaukana luotani, eikä ole lähiaikoina tulossa takaisin. Vaikeaa kivistä tietä hän koittaa löytää luokseni.

DSC08016
yksi kuvista jotka otin Katjasta sunnuntaina.

Ehkä jätin oikean itseni sinne minne sydämmenikin jätin. Ehkä oikea minäni eksyi eikä löydä tietä kotiin. Tai ehkä hän matkustaa ruotsin ja norjan kautta takaisin luokseni. Toivoisin että hän ei olisi kaukana, vaan ihan tässä lähelläni ja pian pian palaisi. Ilman häntä, elämäniloa, voin niin huonosti.
Pahoin pelkään, että hän on todella eksyksissä, ja kauan kestää ennen kun hän tiensä löytää takaisin. Hän joka rakastaa elämän jokaista päivää, ei ole täällä nyt.

DSC00704

Tyttö jota etsin näyttää tuolta. Hän on täynnä elämää, hänellä ei ole huolen häivää, ja hän ei elä päivääkään ilman hymyä. Jos näette, käskekää tulla kotiin, tarvitsen häntä.

Nyt nukkumaan, ihanaa!

25 kommenttia:

 1. voi suaa<3 voimia paljon! itelläki välillä meinannu kadoksissa olla ku ollu tässä nii paljo kaikenlaista.. mutta hetki sitten (15 min sitten :D) käänsin uuden sivun elämässäni ja toivottavasti tää tuo jotai uutta ja ilosempaa mun elämään :) nyt vaan tekis niiiiin mieli halaa ja sanoo että kaikki korjaantuu<3 tiiän nimittäin todellaki miltä tuntuu ku ei oo sitä pilkettä silmäkulmassa eikä mistää oikee jaksa iloita..

  VastaaPoista
 2. toivottavasti löydät itsesi !:) sulla on maailman ihanin hymy !

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12/29/2011

  Tunnen täysin samoin..
  Toivottavasti minämme löytävät ruumiimme, tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten ihana postaus!! Kirjotat niin ihanan aidosti ja omaperäisesti ja sitten höystät ne uskomattomilla kuvilla! Toi viiminen kuva on ihana oot vaan niin kaunis ja hellyyttävä! Ootan aina ihan innolla sun uutta postausta, koska en oo koskaa lukenu sulta huonoa tai tylsää postausta! Oot yhtii mun ehdoton favorit bloggareita ja jaksan lukee aina sun postaukset alusta loppuun!

  VastaaPoista
 5. toi uusi banneri on niin hieno:)) oot todella kaunis ja hyvä kirjottamaan! tsemppiä sulle!:)

  VastaaPoista
 6. ps... kerro sitte ku alkaa ärsyttää että kommentoin joka postaukseen ;)

  VastaaPoista
 7. En oo ikinä ennen sulle kommentoinut, mut haluaisin sanoa tai laittaa vaan yhden jutun ;

  <3!!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi12/29/2011

  Toivottavasti sun elämänilo löytää pian takasin! Vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä, voimia sulle :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi12/29/2011

  Elämä on mitä teet siitä.

  VastaaPoista
 10. Voi Heidi! Oot ihana ja kyllä se elämänilo tulee takaisin, se on niin vahva osa sua varmasti ja kuuluu sun luonteeseen että se on vaa tilapäisesti hukassa.. <3

  VastaaPoista
 11. Anonyymi12/29/2011

  mahtava kirjoitus, voimia etsimiseen<3 tiedän mitä tarkoitat

  VastaaPoista
 12. Heiii ää mun kuva! :o jaiks!
  Aika iloselta näyttää toi sun etsimäs henkilö :o
  Jos nyt en ihan väärin muista nii kyllä se on vieraillut teillä kun oon ollu siellä ;)
  -katja

  VastaaPoista
 13. Olen ehkä sanonut saman joskus aiemmin, mutta olet aivan ihana, vaikka en sua tunnekaan. Ja oman keväisen eron jälkeen edelleen samaistun tähän aika suuresti. :)

  VastaaPoista
 14. jamppa - mitä silloin hetki sitten teit? alko kiinnostamaan :) kiitos suuresti<3 ja ps. mua ei missääään vaiheessa ala ärsyttää vaikka kommentoisit joka postaukseen monestikkin!:)

  ina & siiri - kiiiitos ja kiitos paljon! :)

  Anonyymi - Tunnet vai! kiitos!

  ooona - kiitos taas Oona tosi paljon!:) Niin ihanaa kuulla! harmi vaan kun en nyt lähiaikoina oo paljon postaillu:/ mut ihanaa kun tiedän että ihan innolla odotat :>

  nooris - kiiiitos ja kiitos!!:)<3 ihme et ihan väsyneenäki syntyy teiän mielest hyvää tekstii:)

  laura - kiitti Laura!<3 kivaa kun kommentoit :)

  Anonnyymi - ihanasti sanottu. Kiitos!!:)

  Anonyymi - totta. mut nyt mulla ei oo voimia tehdä siitä yhtään mitään..

  Ina - kiitos paljon Ina <3 toi on totta kyllä:)

  Anonyymi - voi kiitos <3

  Katja - mitä jaiks siinä on! :)) ja ihanasti sanottu, ehkä se on tullu käymää koska sä oot tuonu sen mukanas<3

  Laala - Voi kiitos, sinä myös!:)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi12/29/2011

  kyllä se elämänilo vielä palaa, usko pois:) näin sut muuten stadissa tiistaina!

  VastaaPoista
 16. Voimia, kyllä varmasti löydät vielä oikean minäsi. :)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi12/29/2011

  mulla on ihan samat fiilikset ku sulla!
  kiitos blogistasi, tämä on upea! :)

  -v

  VastaaPoista
 18. Anonyymi12/29/2011

  Olen seurannut blogiasi jo kauan ja huomannut kuinka aurinkoinen ja ihanan positiivinen ihminen olet :) toivon todella että löydät itsesi ja elämänilosi, sillä olen kokenut vasta saman vaiheen elämässäni ja tiedän miltä tuntuu olla todella hukassa.. Ilo ja onnellisuus palautui elämääni ajan kanssa vähän kerrallaan. En halua päteä mitenkään mutta muista että sinulla on ihania ystäviä ja kaikki me sinun lukijat tuemme sinua! Tosi paljon jaksamista sinulle (:

  VastaaPoista
 19. Anonyymi12/29/2011

  Oon vähän sellanen, että kattelen kaikista postauksista vaan kaikki kuvat, ja siksi kirjottelen omaanki blogiini melko vähän mutta yritän laittaa paljon kuvia. Tämä sun postaus oli erilainen, ja oli ihana lukea, vaikka tekstiä olikin vähän enemmän :) toivottavasti elämäilo on palannut jo kotiin, ja jos ei, niin toivottavasti saapuu pian! <3

  -E

  VastaaPoista
 20. Anonyymi12/29/2011

  sulla on ihana blogi ja vaikutat ihanalta ihmiseltä! jos et millään löydä sitä sua niin hanki apua jostain, puhumisella asiat ratkee yleensä :) voimia ja yritä nauttia hetken iloista edes.

  VastaaPoista
 21. Voimia, Heidi ♥ kyllä se elämän ilo sut vielä löytää :) usko pois!

  VastaaPoista
 22. Hei, ei oo todellista! Mulla on ihan samanlainen fiilis just nyt. Ehkä mullaki se elämänilo hävis sinne sydämen mukaan :(

  http://itstrainingman.blogspot.com/ ---> käy kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi1/04/2012

  Sullla on aivan mahtava blogi! löysin tämän vasta, mutta nyt jo ihan "koukussa" tähän. Mullaki oma minäni hukassa, ollut jo aika kauan. En ota selvää tunteistani, ympärillä sattuu ja tapahtuu ja se saa mut vaan enemmän sekasin. Jatka tätä ihanan blogin kirjottamista, tää antaa mullle voimia! :)

  VastaaPoista
 24. Anonyymi1/10/2012

  "Perhe tekee mut onnelliseksi. Ystävät tekee mut onnelliseksi. Eräs ihana henkilö tekee mut onnelliseksi. Ja se, että pääsin haluamaani kouluun. En voisi pyytää enempää."

  Kirjoitit viime kesänä noin. Yks vinkki minkä voin antaa on se, että kun tuntuu ettei ole enää elämäniloa ja asiat menevät huonosti, ajattele aina silloin kaikkia hyviä asioita mitä sinulla on. Minulla se toimi viime syksyn aikana :) voimia elämänilon etsimiseen!<3 usein olen viimeaikoina huomannut että se koostuu pienistä asioista, ja se saattaa tulla takaisin huomaamatta :)

  VastaaPoista