keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Koulussa

BLOG 076
BLOG036

Hej!:) Koulussa olen nyt just. Kuvat ovat eiliseltä kun tanssittiin editointikopissa, haha oli hauskaa.
Mulla on ollut koko viikko ihan hirrveä väsymys päällä. Kokoajan on väsyttänyt. Bussiin oon nukahtanu joka kerta, vaikka oon koittanu pysyä hereillä. Eilen koulun jälkeen kotiin kävellessä meinasin nukahtaa pystyyn. Kun pääsin sisään kävelin suoraan sänkyyn ja nukuin koko päivän. Univelat ovat nyt siis toivottavasti poissa. Mun täytyy vissii nukkua yhtä paljon kun pieni vauva että oon pirteä. Mutta niin, toi pimeys kyllä vaikuttaa paljon, muhun ainakin..

Mulle on tullut kysymyksiä joihin en oo vastannut.

Mistä tanko on ostettu? Tanko joka oli mun synttäribileissä ei ole ostettu mistään vaan se löytyi meidän mökiltä. Toi ei siis oikeasti ole tankotanssitanko, mut toimii toi ihan hyvin kait..

Mitä koulua käyn? Opiskelen Helsingin Prakticumissa medialinjalla.

Oonko värjännyt hiukseni? Joo kampaajalla kuukausi sitten. Omat hiukset värjättiin saman värisiksi kun nämä pidennykset. Nyt omien hiuksien väri on jo haalistunut sen verran että ei näytä ihan samalta kun pidennysten väri.. Vois taas jonkun ajan päästä raidoittaamalla tummentaa omaa hiusta.

Heippa!

9 kommenttia:

 1. tosi ihanat hiukset! sopii sulle toooosi kivasti :)

  VastaaPoista
 2. Ihana hattu & paita -kombo, tunnut pukeutuvan jotenkin chicisti aina, sitä rupee miettiin, että miten toi ees on inhimillisesti mahdollista? :D

  + Miten sait tuon like- nappulan tuohon alatunnisteeseen? :--D olen koittanut sitä pitkin kysellä, mutta kukaan ei ole muistanut miten / osannut selittää. Kiitos jos neuvot! ;>

  http://sadehtivaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. ihanat noi kiharat ! :)

  VastaaPoista
 4. Kannattaa satsata ihan kunnon tankotanssitankoon jos meinaa oikeesti sitä treenata. :) Sellaset "tangot" ei nimittäin oo kamalan turvallisia tai kestäviä. :/ Tarkotus ei ole päteä mitenkään, itse tanssin tankotanssia ja suosittelen kyllä hankkimaan ihan kunnollisen jos haluaa tosissaan sitä treenata! :)

  VastaaPoista
 5. Mikä kamera sul on? :)

  VastaaPoista
 6. rita - kiiiitoksia<3

  Cecilia - Kiitoksia!:) ja höpöhöpö! Mä harvoin ees nyt talvella pukeudun mitenkään kivasti kun on niin kylmä ja pimee..menee vähän se pukeutumisinspis siin.. Mut tack:)

  karoliina - kiitoksia:)

  Tiia - Joo niin totta. Toi nyt hyvin bileisiin
  kelpas ja siihen kun oon siin nyt vähän heilunu. Mut joo vois joululahjaks pyytää tankoa. Mistä tilasit omas?:)

  anette - sony a200.. Ei mikään huippu, mut kun on hyvä objektiivi kaveriks niin hyvää kuvaa tulee:)

  VastaaPoista
 7. Sä ja sun hiukset, vauu niin upeet!:-)

  VastaaPoista
 8. Mä tilasin täältä tollasen 45mm kromisen X-Pole Sportin ja oon tykännyt kovasti. :) http://pole-a-holic.mycashflow.fi/product/58/x-pole-sport

  VastaaPoista
 9. Oon kyllä niin kade tosta sun tukasta! :)

  VastaaPoista