sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

pikkupostaus

DSC09753
Hej! Pikkusisko vahingossa rikko mun objektiivin, tippu lattialle.. Harmittaa kyllä. Uus pitäis nopeesti saada. Mun pitää säästää rahaa.. Nyt en saa siis vähään aikaan otettuu mitään kivoja kuvia. Paitsi on mulla se kameran alkuperänen huono objektiivi, jolla jotain voin ottaa.

Haihai <3

12 kommenttia:

 1. Anonyymi7/17/2011

  Aijai! Kyllä sen yleensä ekasta kerrasta oppii et tiettyjä herkästi meneviä tavaroita ei ole pienten eikä vähän isompienkaan lasten ulottuvilla, eikä niitä anneta muutenkaan koskettaviksi. Paras on et itse ainostaan koskee tavaroihin niin jos vahinkoja sattuu jostain syytä niin voi katsoa peiliin.
  Näihin herkästi meneviin tavaroihin kuuluu kamera, objektiivit, kännykät, läppärit, mp3 soitimet yms.
  Köyhällä kun ei ole vara ostella parin kolmen sadan tavaroita tosta noin vain.

  VastaaPoista
 2. miks mun letit ei ikinä onnistu tollee ! 8(
  T

  VastaaPoista
 3. Voi harmi :( Ihan mielettömän ihana banneri Heidi :)

  VastaaPoista
 4. Kotivakuutuksen piikkiin? :o Voi kauheus :(

  VastaaPoista
 5. ihana letti :)) auts, varmasti maksanu paljo se objektiivi :/

  VastaaPoista
 6. voiei:( harmittaa varmaan:(

  VastaaPoista
 7. voi hö:( mutta pääasia että on joku objektiivi jolla kuvata!! :)

  VastaaPoista
 8. voi ei, vähän kyl harmittais:/ ei oo noi objektiivitkää halpoja meinaa! mut iiihana kuva susta!

  VastaaPoista
 9. Mikä obsu sul on? Tai no oli

  VastaaPoista
 10. moi! :> joo, niin oli tosi kivaa :) et vaikuttanu yhtään höntiltä, vaan tosi mukavalta ja et yhtään jäätänyt :) mua (ja neaa) vaan hermostutti, ku ekaks nähtiin sut ginassa ja se tilanne meni niin nopsasti ohi ja sit vannottiin että jos nähään sut vielä, niin pakko sanoa jotain :) minä ja mun vilkutus..:D hih :)
  ja oltiin porvoossa käymässä kun äitin työkaveri mika asuu siellä, niin oltiin sillä kylässä ja vanhassa porvoossa syömässä ja kiertelemässä kaikkia pikku putiikkeja :))

  VastaaPoista
 11. heippa! pakko munki tulla viel eriksee kommentoimaa, et oli kiva nähä tänään:) vaikutit tosi ihanalta ja wääps jäi siinä tilanteessa sitte sanomatta, et sulla oli ihanat vaatteet!

  VastaaPoista
 12. Hey! I don't know if you understand English, i follow your blog and i have to say that it's outstanding! I really love your photos , what camera do you use? I have a camera nikon which is reflex , do you use photoshop or actions to edit the photos? or other program?
  I wish you can answer me.
  xoxo<3

  VastaaPoista