lauantai 19. maaliskuuta 2011

my heart is beating like a jungle drum

stan
med henna
med henna
DSC03580
DSC03528

MOI! Tää on ollut kiva päivä. Pikkusiskon Hennan kanssa oltiin kaupungilla ja etsittiin paikkoja missä ottaa kuvia. On muuten hassua kun samana päivänä saa otettua noin keväisiä kuvia, ja myös noin talvisia kuvia. En oikein tykännyt tosta lumisateesta, se vähän pilas mun kevätfiilikset. Mut ei se mun ja Hennan menoa silti häirinnyt.
Henna pohti maailmanloppua aina kuvailemisen välillä. Tulee kuulema kamala maanjäristys, ja maalappo halkeaa kahtia...Henna on siis 10 vuotias. Mä sitten yritin sanoa että niin ei tule tapahtumaan. Oli kiva lauantain.

Sitten mulla olis vielä yks juttu. Te aina kehutte mun kuvia, ja oon tosi kiitollinen teidän kommenteista! Mutta välillä mulla on vähän paineita...Tai siis miten mä selittäisin.. Mietin että voinko mä välillä julkaista sellasia vähän "tylsempiä" postauksia. Että ette kai odota että joka postaus olis niin hieno.. Tai siis hmmm... ymmärsikö joku? Mut nyt kyllä mä meen tutimaan. Taas venähtäny tää mun koneella istuminen pikkasen.


Anonyymi kirjoitti...
Onks sun pikkusisko ottanu nämäkin kuvat? :> Jos on niin sun pikkusiskos on niin superi! :D olis itekki ollu kiva olla tollanen talentti. Lisäks hän on myös tosi kaunis. Tälläsiä terkkuja pikkuversiolles ;>


Jep Henna otti nää kaikki. Hihi onhan se aika superi :) Henna luki ton kommentin hymyillen ja kiitti :)

Heipäheii <3

38 kommenttia:

 1. upeita kuvia ja upea sinä♥ turhaan otat paineita :) Nea

  VastaaPoista
 2. Ihan sairaan mahtavia kuvia ja noissa on jotain satumaista tunnelmaa mis lumihiutaleet erottuu näkyvästi sun ja sun pikkusiskon kuvista :--) <3 Taidokasta! Ja Heidi mä ainaki ymmärsin tosi hyvin sun pointin ja mitä ajat takaa, mutta tuskin kukaa tai mä en ainakaa odota et joka postaus ois ihan megalailla panostettu! Mun mielestä ois just ihan jees semmoset ns. 'tylsemmät' postaukset, vaik tuskin niitä voi tylsemmiksi sanoa.. :)

  VastaaPoista
 3. Älyttömän upeita kuvia :) Ja ihan hyvin voit julkaista "tylsempiäkin" postauksia!

  VastaaPoista
 4. oijoi! ihanii noi kuvat tykkään eirtyisesti tost tokavikasta! :)

  VastaaPoista
 5. Nää kuvat oli jotain niin mieletöntä! vautsi :) ja niin ku tuolla jo sanottiin, niin älä ota yhtään paineita :):) tylsempiäkin vaan tulemaan :)

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia! mut hei, toi mekko on iha täydellinen, mistä se on? :D

  VastaaPoista
 7. aivan ihania kuvia, erityisesti pidän tost ekast! (: ja mä rakastuin tohon sun hattuus, love it :3

  VastaaPoista
 8. Anonyymi3/20/2011

  Onks sun pikkusisko ottanu nämäkin kuvat? :> Jos on niin sun pikkusiskos on niin superi! :D olis itekki ollu kiva olla tollanen talentti. Lisäks hän on myös tosi kaunis. Tälläsiä terkkuja pikkuversiolles ;>

  VastaaPoista
 9. Hei haloo tää on sun blogi ja sä voit julkasta tänne vaiks koiranpaskasta kuvia jos SÄ haluut :-D Ei ketään odota sulta aina täydellistä suoritusta, mut tottakai me halutaan kehua, jos sulla on ihania kuvia :-) En tienny tajusitko mun pointtia tosta koiranpaskasta mut joooo :-D Hei mä haastan sut haasteeseen!: sun täytyy tehä postaus, jossa on oikeesti tylsiä tai "rumia" kuvia, missä et oo käyttäny sun mielikuvitustas.:-D Sun ei tarvii pitää sitä edes kun vaan sen ajan et oot saanu ees julkastuu sen mut aattelin jos siitä olis ees vähän apua :--DD Oon väsyny ja en tiiä mut nii pointti oli vaan se et vaikka sä oot lahjakas ihminen, ei sun silti tarvii pyrkii aina täydelllisyytee :-)

  VastaaPoista
 10. Sun blogi, sun päätös, mua ei ainakaa haittaa "tylsät" postaukset. Ei paineita :) Kivoi kuvii!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi3/20/2011

  Mitä objektiivia/veja omistat ja oot käyttäny esim näissä kuvissa? :)

  VastaaPoista
 12. aivan upeita kuvia! en tajuu miten kaikki sun kuvat on tommosii kunnon ammattilaisten ottamien tyylisiä, iha sairaa mageita :) ja sun vaatteet ja sinä ootte ihania!

  VastaaPoista
 13. Ei se haittaa vaikka kuvat ei aina oliskaa niin upeita, oikeestaan olis ihan kivaa vaihtelua nähä välillä vähän "tylsempiäkin" kuvia:D

  VastaaPoista
 14. Toi tokavika kuva on ihana! :)

  VastaaPoista
 15. kaikki sun postaukset ainakin tähän mennessä on ollu mun mielestä hyviä eikä ollenkaa tylsiä! ihania kuvia taas. mistä toi sun takki on? oon ettiny jotai saman tapasta :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi3/20/2011

  hei pliis,julkaise niitä tylsempiä kuviakin! odotan innolla :)

  VastaaPoista
 17. woo nyt on kyllä ihan lemppari kuvia mitä täällä blogissa on koskaan ollu:) ihania !!

  VastaaPoista
 18. sulla on niin hyvä mielikuvitus et on pakko kehuu aina sun kuvias :)
  mut ns "tylsempiä" kuvia on kans kiva selailla koska sä vaikutat niin aidolta riippumatta kuvasta <3

  VastaaPoista
 19. hei tottakai voit julkaista sellasia "tylsempiäkin" postauksia, tai siis sellasta peruspäivänviettoo yms. :) Ja laitat tällasia kuvauskuvia aina silloin kun ite jaksat! :)

  VastaaPoista
 20. kivoi kuvii ja turhaa mitää paineita otat julkase just sellasii kuvia ku haluut! mistä toi biker muute on:)

  VastaaPoista
 21. Wohou, sun pikkusisko on ihan älyttömän lahjakas, 10-vuotias ja tollasta settiä ottaa! Ihan mieletöntä. Oot itsekin ihanan piristävä ja persoonallinen, tuun aina hyvälle tuulelle sun postauksista :)

  VastaaPoista
 22. ihania kuvia jälleen :>
  ...älä ota mitään paineita!!! Jos välis on jotain "tylsempii" nii sitte alkaa jotenki arvostaan niitä "hienompii"

  VastaaPoista
 23. Ida-Maria3/20/2011

  UNDERBARA bilder Heidi! Wauu! :)

  VastaaPoista
 24. Heidi älä ota paineita :) Mulla on sama ongelma mutta koko bloggaamisesta menee idea ja into jos miettii likaa :) Mä tykkään tosi paljon noista graffitikuvista mutta noi lumisadekuvat on myös huikeita. Toi on ehkä paras missä sun hame menee tollei siististi!

  VastaaPoista
 25. Anonyymi3/20/2011

  Mikä kamera sulla on? :)

  VastaaPoista
 26. vau, hyvin oot siskos kyllä opettanu jos se tosiaan nämä kuvat otti!! ihania kuvia jälleen ja kyllä sä uskallat postata ihan mitä tykkäät, kyllä me lukijat täällä säilytään jatkossakin :)<3

  VastaaPoista
 27. tuun tänne vastaamaan :) kumpaa siis tarkotit :D mutta meilläpäin molempia myydään ainakin Sokoksella :)

  VastaaPoista
 28. Neiti sä olet ihanin ja voit julkasta tänne mitä vaan, älä ota turhaa stressiii :) <3

  VastaaPoista
 29. Anonyymi3/21/2011

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 30. Sulla on kyl niin kivoja postauksia ja sun blogi tä on ni saat julkasta miten "tylsii" juttui tahansa :)

  VastaaPoista
 31. oon yrittäny kattoo mut ei oikeestaan oo, mut niit oli kyllä vaik kuin paljon syksyllä..ehkä yritän katella vielä mut kiitos :)

  VastaaPoista
 32. Anonyymi3/21/2011

  ymmärrän hyvin, nimittäin jos kehutaan paljo ni tuntuu että aina pitäs tehä parempi suoritus ja olla täydellinen : ) mutta tää on SUN blogi ja sun ei tarvi mennä ko sun oman tuntemukses mukaan, tee niinku sä ite tahot ni bloggaaminenki on vaan mukavaa :)

  VastaaPoista
 33. Anonyymi3/22/2011

  Tosi kivan näkönen blogi ja ihania kuvia. Käyppä kattoo mun blogi ja jos tykkäät niin klikkaa ittes ihmeessä lukiaks, postausideoita myös voi laittaa (: http://linnea-rememberme.blogspot.com/

  VastaaPoista
 34. Anonyymi3/23/2011

  You have great style!


  BOXMOONBABBLE.COM

  VastaaPoista
 35. Aivan super ihania kuvia.. :) Onneksi eksyin tänne sun blogiis!

  VastaaPoista